Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 158g86kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g203kcal15.7g1.1g15.2g0g
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1352kcal83.2g44.8g96.4g2.6g
Valittu annoskoko416g676kcal41.6g22.4g48.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna208g338kcal20.8g11.2g24.1g0.7g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023