Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g85g14kcal1.6g1.8g0.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow85g17kcal2.5g1.7g0g2.1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%47g61kcal1.4g0.9g6.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g28g99kcal7.9g0.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g761kcal65g18.4g48.6g6.2g
Valittu annoskoko416g380kcal32.5g9.2g24.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna208g190kcal16.3g4.6g12.2g1.6g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515