Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g125g196kcal27.2g0g8.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.4g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g740kcal64.6g67.4g19.2g8g
Valittu annoskoko416g370kcal32.3g33.7g9.6g4g
Annoskoko puolitettuna208g185kcal16.2g16.9g4.8g2g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839