Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3146g95kcal16g6.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Hermesetas, annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml29g6.1kcal2.4g0g0.1g0g
Kookoshiutale 15g96kcal1.2g0.9g9.4g2.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 117g323kcal2.3g3.5g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1314kcal67.8g21.6g104.8g4.8g
Valittu annoskoko417g657kcal33.9g10.8g52.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna208g329kcal17g5.4g26.2g1.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512