Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 58g133kcal11.1g0g9.9g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g15g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 22g61kcal0.4g0.7g6.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g524kcal30g26g33.2g9.8g
Valittu annoskoko417g262kcal15g13g16.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna208g131kcal7.5g6.5g8.3g2.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051