Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g44g32kcal2g5.6g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras109g383kcal14.2g76.6g1.6g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g25g80kcal13g7g0.1g4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1636kcal69g198.4g60.6g18.4g
Valittu annoskoko417g818kcal34.5g99.2g30.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna208g409kcal17.3g49.6g15.2g4.6g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569