Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g1001g2201kcal107.1g6g170.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g1501g855kcal21g186.1g3g0g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g6214kcal259.6g388.2g354g0.8g
Valittu annoskoko4160g3107kcal129.8g194.1g177g0.4g
Annoskoko puolitettuna2080g1554kcal64.9g97.1g88.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503