Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Vadelma 1600g657kcal16g65.6g12.8g59.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka160g638kcal0g158.4g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe80g231kcal1g44.8g0g32g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 320g912kcal49.6g0.6g80g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 960g407kcal94.2g3.8g1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g480g1992kcal374.4g29.8g42.2g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)480g1680kcal67.2g268.8g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g14450kcal1204.8g1143.6g498.2g182.4g
Valittu annoskoko4160g7225kcal602.4g571.8g249.1g91.2g
Annoskoko puolitettuna2080g3613kcal301.2g285.9g124.6g45.6g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177