Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2400g14400kcal504g158.4g1296g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Emmental, punaleima 17%1600g4640kcal544g0g272g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 120g333kcal2.4g3.6g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g38886kcal2105g354.2g3203.2g0.4g
Valittu annoskoko4160g19443kcal1052.5g177.1g1601.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna2080g9722kcal526.3g88.6g800.8g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884