Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer918g4727kcal35.8g514g275.3g48.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)344g2478kcal3.4g13.8g275.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g46g184kcal0g45.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 459g551kcal14.4g20.7g45.9g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.7g0g0.1g
Sokeri 230g931kcal0g229.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 505g720kcal63.1g1.5g51.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl459g1652kcal9.2g12.4g174.4g0g
Sokeri99g401kcal0g98.6g0g0g
Marianne crush 150g344g1480kcal4.1g296g28.9g5.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 115g424kcal21.2g12.6g24.9g34.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g620g2106kcal12.4g483.2g10.5g43.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g31389kcal329.6g3472.2g1773.8g265.8g
Valittu annoskoko4160g15695kcal164.8g1736.1g886.9g132.9g
Annoskoko puolitettuna2080g7847kcal82.4g868.1g443.5g66.5g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497