Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2133g3627kcal405.3g0g213.3g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)731g197kcal9.5g35.1g1.5g12.4g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g667g933kcal20g13.3g86.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g192g488kcal32.4g3.8g39.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.5g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g11626kcal1030.6g153.2g744.8g30.6g
Valittu annoskoko4160g5813kcal515.3g76.6g372.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna2080g2907kcal257.7g38.3g186.2g7.7g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339