Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen858g6176kcal8.6g8.6g686.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai858g3002kcal102.9g609g18g25.7g
Luumu kivetön, kuivattu 858g1746kcal36g322.5g7.3g73.8g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g708g1012kcal88.5g2.1g72.9g0g
Sokeri 858g3482kcal0g856.9g0g0g
Leivinjauhe 21g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g30909kcal474.2g3614.4g1568.8g199.2g
Valittu annoskoko4160g15455kcal237.1g1807.2g784.4g99.6g
Annoskoko puolitettuna2080g7727kcal118.6g903.6g392.2g49.8g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278