Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 479g307kcal15.3g23.1g16.8g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2395g2635kcal598.8g0g24g0g
Korppujauho (Pirkka)399g1429kcal55.9g279.5g8.8g20g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 878g1253kcal109.8g2.6g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g11276kcal1560.8g615.6g279.4g40g
Valittu annoskoko4160g5638kcal780.4g307.8g139.7g20g
Annoskoko puolitettuna2080g2819kcal390.2g153.9g69.9g10g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567