Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2981g4292kcal655.7g0g178.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl64g575kcal0g0g63.9g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 26g72kcal2.8g9.8g0.8g6.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g532g639kcal12.2g25.5g53.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g532g586kcal12.2g21.3g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g12325kcal1365.8g113.2g699.8g13.6g
Valittu annoskoko4160g6163kcal682.9g56.6g349.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna2080g3081kcal341.5g28.3g175g3.4g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691