Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 3636g4632kcal783.9g0g163.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 107g75kcal1.3g12.1g1.3g4.2g
Mustapippuri 27g75kcal2.9g10.2g0.9g7.1g
Curryjauhe (-), annos 5g16g52kcal1.6g8g1.6g1.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g107g369kcal10.7g81.3g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g10405kcal1600.8g223.2g340.2g25.8g
Valittu annoskoko4160g5202kcal800.4g111.6g170.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna2080g2601kcal400.2g55.8g85.1g6.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286