Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g200g256kcal29.8g0g18g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g14g38kcal1.1g6.9g0.7g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g1006kcal78.2g40g64.6g5g
Valittu annoskoko417g503kcal39.1g20g32.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna209g252kcal19.6g10g16.2g1.3g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422