Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green56g183kcal13.5g27.6g0.6g6.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g139g49kcal1.4g9.5g0.7g1.9g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lehtikaali 15g6kcal0.5g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g610kcal45.4g77.2g10.4g18.6g
Valittu annoskoko417g305kcal22.7g38.6g5.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna209g153kcal11.4g19.3g2.6g4.7g
Arvot/100g100g73kcal5.4g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012