Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 60g64kcal2.4g11.6g0.5g1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 100g103kcal3.5g18g1.1g2.9g
Salaatti, jäävuori tuore50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä 93g97kcal20.8g0g1.4g0g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Omena, keskikokoinen 200g70g24kcal0.1g5g0.2g1.3g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g605kcal56.2g72.4g6.8g13.6g
Valittu annoskoko417g303kcal28.1g36.2g3.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna209g151kcal14.1g18.1g1.7g3.4g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211