Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g7.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g141g35kcal1.8g5.9g0.3g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g20g51kcal2g9.3g0.6g1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton28g45kcal2.3g1.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g375kcal13.6g38.6g18.2g3.6g
Valittu annoskoko418g187kcal6.8g19.3g9.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna209g94kcal3.4g9.7g4.6g0.9g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175