Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 63g76kcal13.3g0g2.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Maissi, pirkka11g14kcal0.3g2.8g0.1g0.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka16g4.2kcal0.3g0.7g0g0.4g
Lehtiselleri 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl6.3g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.6g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 203g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%24g38kcal0.6g0.6g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g456kcal33.2g31.8g21.4g4.8g
Valittu annoskoko418g228kcal16.6g15.9g10.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna209g114kcal8.3g8g5.4g1.2g
Arvot/100g100g55kcal4g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942