Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g5.2g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Keittojuures, Pirkka38g9kcal0.4g1.7g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g56g52kcal10.7g0g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g34g22kcal5.1g0g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore3.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g327kcal36.8g37.4g2.6g2.6g
Valittu annoskoko418g163kcal18.4g18.7g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna209g82kcal9.2g9.4g0.7g0.7g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514