Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g90g99kcal0.9g22.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)690g186kcal9g33.1g1.4g11.7g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1200g960kcal199.2g0g12g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl750g900kcal25.5g27g75g0g
Tomaatti 390g89kcal2.2g13.5g1.2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g5028kcal503.6g265.6g187.2g70.8g
Valittu annoskoko4176g2514kcal251.8g132.8g93.6g35.4g
Annoskoko puolitettuna2088g1257kcal125.9g66.4g46.8g17.7g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239