Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1202g353kcal6.7g63.7g2.4g22.8g
Kidneypapu, suolaliemessä1262g1388kcal98.4g227.1g6.3g100.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 751g2407kcal201.1g0g179.8g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Paprika vihreä 511g109kcal4.8g12.8g1.5g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g9561kcal636.2g661.8g466.2g284.2g
Valittu annoskoko4176g4781kcal318.1g330.9g233.1g142.1g
Annoskoko puolitettuna2088g2390kcal159.1g165.5g116.6g71.1g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826