Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g899g3156kcal233.7g22.5g242.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g220g947kcal44.1g83.7g48.5g1.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1798g429kcal32.4g39.2g5.4g41g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät1259g1259kcal207.7g15.1g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g11580kcal1035.8g321g661.2g84.2g
Valittu annoskoko4176g5790kcal517.9g160.5g330.6g42.1g
Annoskoko puolitettuna2088g2895kcal259g80.3g165.3g21.1g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779