Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g300g1050kcal84g6g78g0g
Pirkka salsadippi medium540g313kcal4.9g70.2g1.6g8.1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g600g720kcal16.8g30.6g60g2.4g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)900g225kcal8.1g38.7g3.6g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi600g156kcal7.2g28.8g1.2g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1200g900kcal204g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g7365kcal650g348.6g380g21g
Valittu annoskoko4176g3683kcal325g174.3g190g10.5g
Annoskoko puolitettuna2088g1841kcal162.5g87.2g95g5.3g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155