Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 678g2754kcal0g677.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 479g601kcal52.7g1.2g43.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.6g272.3g4.7g13.6g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.1g1.8g15g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g145kcal1.4g31.8g1.4g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl399g3591kcal0g0g399g0g
Porkkanaraaste 200g1197g323kcal7.2g63.4g2.4g29.9g
Tomusokeri 1dl=60g299g1197kcal0g299.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 599g1728kcal65.8g18g155.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g23888kcal346g2825.8g1216.2g117.2g
Valittu annoskoko4176g11944kcal173g1412.9g608.1g58.6g
Annoskoko puolitettuna2088g5972kcal86.5g706.5g304.1g29.3g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696