Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa451g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vesi1053g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma150g481kcal0.2g111.3g0g0g
Auringonkukansiemen 150g893kcal34.6g19g74.5g9g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)2257g7898kcal315.9g1489.3g67.7g112.8g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g68g609kcal0g0g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g19917kcal705g3261.8g425.2g250g
Valittu annoskoko4176g9959kcal352.5g1630.9g212.6g125g
Annoskoko puolitettuna2088g4979kcal176.3g815.5g106.3g62.5g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361