Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2282g1712kcal43.4g365.1g4.6g22.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g456g128kcal2.7g27.2g0.9g11.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1027g2337kcal123.2g26.7g195.1g0g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g11g0.5g3.9g
Lanttu 137g40kcal1.4g6.3g0.4g2.5g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g46g112kcal1.3g20.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g8779kcal350g912.8g408.6g81.2g
Valittu annoskoko4176g4389kcal175g456.4g204.3g40.6g
Annoskoko puolitettuna2088g2195kcal87.5g228.2g102.2g20.3g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219