LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.4g2g67.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g104.9g0g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.2g0g
Katkarapu 1499g1025kcal216.4g0g16.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 600g1829kcal21g25.1g179.9g3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g831kcal6g9g83.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton135g28kcal0.4g2.2g0g0.1g
Emmental, sinileima600g2278kcal173.9g0g173.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g17063kcal1014.2g95.2g1389.8g6.2g
Valittu annoskoko4176g8531kcal507.1g47.6g694.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna2088g4266kcal253.6g23.8g347.5g1.6g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996