Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1333g533kcal6.7g159.9g2.7g0g
Juuressose Pirkka 500g1333g533kcal9.3g118.6g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.7g3.5kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g40g360kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g3565kcal80.4g563.4g144.2g1.4g
Valittu annoskoko4176g1782kcal40.2g281.7g72.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna2088g891kcal20.1g140.9g36.1g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522