Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit535g696kcal16.1g10.7g69.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1499g5097kcal209.9g0g464.7g0g
Broilerinfilee (Snellman)2142g1778kcal351.2g36.4g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g15141kcal1154.4g94.2g1111.4g0g
Valittu annoskoko4176g7570kcal577.2g47.1g555.7g0g
Annoskoko puolitettuna2088g3785kcal288.6g23.6g277.9g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231