Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 398g567kcal49.7g1.2g40.8g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g904g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 832g2853kcal84.7g582.1g10g29.1g
Leivinjauhe 36g64kcal1.9g13.7g0g0.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%434g955kcal13g21.7g86.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 362g165kcal10.8g17.4g5.4g0g
Sokeri 72g294kcal0g72.2g0g0g
Sokeri 109g440kcal0g108.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g109g792kcal1.1g1.1g86.8g0g
Mansikkahillo 904g2046kcal5.1g487.6g0.9g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g16350kcal332.6g2610.8g461.4g74.8g
Valittu annoskoko4176g8175kcal166.3g1305.4g230.7g37.4g
Annoskoko puolitettuna2088g4088kcal83.2g652.7g115.4g18.7g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262