Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1951g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 150g343kcal20g23.1g6.8g56.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1951g6696kcal198.8g1366g23.4g68.3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g293kcal0g72g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g14661kcal437.6g2922.2g60.4g249.2g
Valittu annoskoko4176g7331kcal218.8g1461.1g30.2g124.6g
Annoskoko puolitettuna2088g3665kcal109.4g730.6g15.1g62.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248