Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1021g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80306g1244kcal232.8g15.3g27.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2042g2573kcal224.6g6.1g183.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 511g1685kcal10.2g15.3g178.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g51g5.1kcal0.8g0g0.3g43.4g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Voi 214g1555kcal2.6g0.9g174.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g14125kcal942g75.2g1129.4g86.8g
Valittu annoskoko4176g7062kcal471g37.6g564.7g43.4g
Annoskoko puolitettuna2088g3531kcal235.5g18.8g282.4g21.7g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107