Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 655g935kcal81.9g2g67.2g0g
Sokeri 894g3627kcal0g892.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g149g1087kcal1.5g1.5g119.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 298g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.5g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g238kcal0g59g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1162g4182kcal151g813.2g24.4g40.7g
Kookoshiutale 104g689kcal8.5g6.7g67.3g17g
Hasselpähkinä 194g1247kcal27.3g6.6g118.1g33.9g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)572g2705kcal23.4g348.9g131.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g29629kcal593.4g4306.2g1055.2g183.8g
Valittu annoskoko4176g14815kcal296.7g2153.1g527.6g91.9g
Annoskoko puolitettuna2088g7407kcal148.4g1076.6g263.8g46g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316