Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 60g184kcal16.4g1.5g12.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Siirappi 21g63kcal0g15.5g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g90g29kcal3g4g0g0g
Rusina 12g35kcal0.3g7.2g0.1g1.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 13g44kcal0.8g9.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g880kcal43g114.6g25.8g3.6g
Valittu annoskoko418g440kcal21.5g57.3g12.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna209g220kcal10.8g28.7g6.5g0.9g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.7g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428