Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana50g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Canderel makeutusjauhe8g31kcal0.2g7.4g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)125g900kcal0.1g0.1g100g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g125g645kcal12.5g28.5g53.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g3474kcal53.6g74.2g329.6g0g
Valittu annoskoko418g1737kcal26.8g37.1g164.8g0g
Annoskoko puolitettuna209g869kcal13.4g18.6g82.4g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583