Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g193g327kcal28.9g0g23.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 175g104kcal17.2g5.2g0.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g26g2.6kcal0.4g0g0.2g22.3g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g1223kcal93.6g10.6g87.8g44.6g
Valittu annoskoko418g611kcal46.8g5.3g43.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna209g306kcal23.4g2.7g22g11.2g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268609