Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino109g383kcal14.2g73.2g2.7g6.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g280kcal23.4g0g20.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g171g72kcal2.7g14.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)15g18kcal0.4g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1608kcal90.4g177.2g58g13.2g
Valittu annoskoko418g804kcal45.2g88.6g29g6.6g
Annoskoko puolitettuna209g402kcal22.6g44.3g14.5g3.3g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511