Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse45g335kcal0g0g37.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 118g404kcal12g82.3g1.4g4.1g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.8g0g0g
Mustikka metsä- 81g36kcal0.4g5.2g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g2323kcal37.4g330.6g88.2g13.6g
Valittu annoskoko418g1161kcal18.7g165.3g44.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna209g581kcal9.4g82.7g22.1g3.4g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644