Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka281g239kcal50.6g0g3.7g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g25g7.8kcal0g2.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1235kcal105.6g11.8g86g0g
Valittu annoskoko419g617kcal52.8g5.9g43g0g
Annoskoko puolitettuna209g309kcal26.4g3g21.5g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850