Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 45g176kcal1g1g19g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g11g6.9kcal1.6g0.3g6.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohi meri, filee 226g374kcal37.9g0g24.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 49g162kcal1g1.5g17.2g0g
Kananmuna omega38g49kcal4.9g0.1g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Soijajauho rasvainen 5.7g26kcal2g1.3g1.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1612kcal97.8g12g144.8g2.6g
Valittu annoskoko418g806kcal48.9g6g72.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna209g403kcal24.5g3g36.2g0.7g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.4g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653