Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g13g45kcal0.8g9.7g0.2g0.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss11g38kcal2.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g605kcal41.8g48.8g25g8.8g
Valittu annoskoko419g302kcal20.9g24.4g12.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna209g151kcal10.5g12.2g6.3g2.2g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796