Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g9g43kcal1.9g0.1g3.9g2.5g
Hamppu, siemen7.5g38kcal1.7g2.5g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.3g1.3g3.7g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g69g222kcal9.7g40.1g2.2g9g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1745kcal48g254.2g56.8g30.4g
Valittu annoskoko419g872kcal24g127.1g28.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna209g436kcal12g63.6g14.2g7.6g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341690