Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska 84g25kcal0.5g4.5g0.2g1.6g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g84g42kcal1.3g1.7g3.4g1.7g
Hunaja 3.4g11kcal0g2.7g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 56g75kcal4.7g9.9g1.1g2.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 28g90kcal6.9g12.9g0.5g2.5g
Herne 23g16kcal1.1g2.1g0.1g0.7g
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g647kcal31.6g73g21.2g22.2g
Valittu annoskoko418g324kcal15.8g36.5g10.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna209g162kcal7.9g18.3g5.3g5.6g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982