Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g120g28kcal1.7g4.1g0.5g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g12g12kcal0.5g2g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen2.9g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Soijakastike 5.4g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.5g7.5kcal0.8g1g0.1g0g
Basilika, tuore1.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g129kcal7.6g21.2g1.4g2.4g
Valittu annoskoko418g65kcal3.8g10.6g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna209g32kcal1.9g5.3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941