Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa266g213kcal12g34.5g2.7g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g38g124kcal0.7g0.9g13.1g0g
Tomaattisose pomi22g5kcal0.3g0.9g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g737kcal28g83g32g2.2g
Valittu annoskoko419g368kcal14g41.5g16g1.1g
Annoskoko puolitettuna209g184kcal7g20.8g8g0.6g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386