Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana500g44kcal2.5g8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Canderel makeutusjauhe80g307kcal2.3g74.5g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1250g9000kcal1.3g1.3g1000g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g1250g6450kcal125g285g535g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g34741kcal537.2g744.2g3295.6g0g
Valittu annoskoko4180g17370kcal268.6g372.1g1647.8g0g
Annoskoko puolitettuna2090g8685kcal134.3g186.1g823.9g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583