Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)686g2402kcal109.8g439.2g17.8g41.2g
Paistijauheliha, snellman998g1697kcal119.8g0g99.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1747g796kcal52.4g83.8g26.2g0g
Kananmuna, keitetty 412g587kcal51.5g1.2g42.2g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 75g662kcal0g0g74.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g250g898kcal69.9g4.7g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g14086kcal806.8g1057.8g651.6g82.4g
Valittu annoskoko4180g7043kcal403.4g528.9g325.8g41.2g
Annoskoko puolitettuna2090g3522kcal201.7g264.5g162.9g20.6g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334