Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1300g985kcal24.3g200.5g2.6g13g
Tomaatti 430g98kcal2.4g14.8g1.3g6g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g166g266kcal13.3g6.6g21.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g660g363kcal20.5g42.2g13.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa860g1118kcal154.8g11.2g47.3g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8372g6652kcal436g569.8g272.8g44.8g
Valittu annoskoko4186g3326kcal218g284.9g136.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna2093g1663kcal109g142.5g68.2g11.2g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634